In het afgelopen seizoen keerde René Froger na 6 jaar terug in de Nederlandse theaters. En hoe! Uitverkochte zalen en dolenthousiaste reacties! Gisteren en vandaag staat hij in een uitverkocht Koninklijk Theater Carre waar hij aankondigt dat zijn jubileumtournee ook in het najaar te zien zal zijn in de Nederlandse theaters. Na 31 concerten in het afgelopen seizoen is René Froger met 30 Jaar Hits in Concert in het najaar nog eens te zien in 15 theaters verdeeld over Nederland.

In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteert de populaire zanger u op een muzikale belevenis waarin hij terugblikt op 30 jaar tophits. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue. Een avond lang zingen, swingen en genieten met ras-entertainer nummer 1. Deze show is het beste te omschrijven als ‘een intiem feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank! Een speciaal samengesteld orkest en zijn vertrouwde Frogettes begeleiden René Froger in deze ‘high-personality’ show waarin René Froger bewijst niet voor niets 30 jaar aan de top van de showbusiness te staan.

Foto (c) Kim Balster

Deel: