Geinbeat heeft op Tweede Paasdag de eerste twee grote namen bekend gemaakt voor hun festival dat op zaterdag 11 juli zal gaan plaats vinden. Het zijn twee namen die afgelopen weekend ook op Paaspop stonden, en wel The Indien en John Coffey. Eerder was Between The Jars al bevestigd, nadat ze op 6 maart van District Lines, The Seem, Brothers on the Edge en Crazed wonnen tijdens de finale van de Kleine Prijs van Nieuwegein.

Geinbeat zal binnenkort nog meer namen bekend maken voor de 21e versie van het festival, dat op 11 juli zal plaats vinden.

John Coffey is in 2005 opgerichte band heeft net hun derde album ‘The Great News’ uitgebracht. De band zet hun ontwikkeling door en laten een steeds meer eigen geluid horen. Met een brede basis van punk, hardcore, oude (glam) rock en metal. De band ramt op hele album de energieke songs er in een vrij hoge versnelling uit. Live zal het hierbij los gaan!

Deel: