Paaspop is er bijna klaar voor. Op het festivalterrein van Paaspop verrijst momenteel in rap tempo een complete skyline van sfeervolle circustenten, torens en prachtige decors. Nu vrijdag zwaait namelijk de Grote Poort van Paaspop weer open voor drie dagen en nachten nonstop actie & avontuur, met 175 acts verdeeld over 14 uitbundig gedecoreerde area’s. Paaspop vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Inmiddels zijn de allerlaatste acts toegevoegd waardoor het programma nu volledig is – finito, basta, ready, fertig, nietsmeeraandoen: Broken Brass Ensemble, The Bunny Gang, DJ De Rooie Neger, Def Americans, Elco Weitering & de mannen van de Peel, Florinsz Janvier, Gallowstreet, Good Old Fashioned Boys, Homework, Joris Linssen & Caramba, Man With No Shadow, MightyFools, Nouveau Vélo, The Wetnecks (hillbilly alter ego van BZB). Als presentatoren heeft Paaspop o.a. Jan Versteegh en Boozy aangetrokken. Het complete programma is klaar en ook de timetable staat online.

Paaspop Academy op donderdag 3 april
Aanstaande donderdag 3 april vindt de derde editie van Paaspop Academy plaats, een jaarlijks terugkerend evenement op Paaspops festivalterrein dat zich richt op trends en ontwikkelingen in de festivalbranche. Het thema van dit jaar is de rol van Big Data in de festivalwereld. Diverse sprekers zullen de discussie aangaan over de voor- en nadelen van Big Data. De middag wordt afgesloten met een borrel voor professionals, sprekers, panelleden en studenten.

Vinyl Mania (akoestische instores en signeersessies)
Vorig jaar stond de nieuwe muziekshop Vinyl Mania op het festivalterrein, waar een aantal artiesten in een fraaie setting van dichtbij te zien en horen was. Ook dit jaar komen bands en artiesten van diverse pluimage weer langs voor een knusse instore (een intiem akoestisch concert) en/of voor een signeersessie. Bevestigd zijn onder meer Kensington, Kovacs, Afterpartees, Liptease, Therapy?, My Baby en The Black Marble Selection.

Loco Royale
De echte festivalavonturier duikt regelmatig op in de Loco Royale, vlakbij de grote Theatertent gelegen. Loco Royale is drie dagen de lang de plek waar werkelijk álles kan (“going down in Paasapulco”) en waar niets is wat het lijkt. Een greep uit het (te) gekke aanbod: Laten We Elkaar Geen Mietje Noemen; Snautzi und Schlämpi’s Sexy Magicshow; TV-kok Pierre Wind en Ode Aan Eddy Wally met o.a. Roos Rebergen (Roosbeef), Roy Smolenaars (Memphis Maniacs), Merijn van Haren (Navarone), Fred van Dijk (BZB), Marco Roelofs (ex-Heideroosjes), Denvis, Frank Lammers en Tim Knol.

Deel: