Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Dinsdag 31 maart: Hannah Cohen in Paradiso Amsterdam

Hannah Cohen komt uit een muzikale familie (waarin overigens geen Leonard voor komt) en kreeg het maken van muziek daarom met de paplepel ingegoten. Hannah Cohen ziet er niet alleen uit als een engeltje, maar zingt ook zo, wat haar eerste album ‘Child Bride’ een betoverende en rustgevende werking geeft. De sobere maar bijzondere stemmige akoestische instrumentatie versterkt dit effect alleen maar. De muziek zal in de meeste gevallen in het hokje folk worden gepropt, maar dat dekt de lading maar ten dele. Zelf zegt ze hierover: “My music is for unicorns. It is in the sad unicorn genre“,.

Eind maart komt het tweede album uit van de New Yorkse zangeres Hannah Cohen. Pleasure Boy is net als voorganger Child Bride (2012) geproduceerd door Thomas Bartlett alias Doveman (Julia Stone, Anna Calvi, Martha Wainwright). Hannah Cohen excelleert in emotionele, meeslepende popmuziek, knappe liedjes waarin het melodrama niet wordt geschuwd.

Meer info en kaarten:  http://www.paradiso.nl/web/Agenda.htm

Deel: