De organisatie van het Bospop festival heeft vandaag vier nieuwe namen bekend gemaakt die op de aankomende editie zullen optreden. Steven Wilson van de band Porcupine Tree, Gary Clark Jr., Luminize en PAUW zijn aan het programma toegevoegd.

Eerdere namen die al waren bevestigd voor deze editie waren Dream Theater, Fish, Europe, ZZ Top, Ed Kowalczyk, Anastacia, Racoon, Anathema, Jools Holland en Danko Jones. En Mojo twitterde ook de naam van Melissa Etheridge voor het festival, maar heeft die tweet inmiddels verwijderd. Of zij dan ook daadwerkelijk dit jaar op het festival in Weert zal optreden is dus nog een raadsel.

Bospop vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli op Evenemententerrein Weert Noord. Tickets zijn al verkrijgbaar. Een weekendticket kost 100 euro, en een dagticket kost 65 euro.

Deel: