Het instrumentale nummer ´Station Break´, dat Jimi Hendrix in 1965 opnam is online gezet. Het nummer staat op het album ´You Can’t Use My Name: The RSVO/PPX Sessions´. Hier op staan opnamen die Hendrix maakte toen hij nog in de begeleidingsband van  &B zanger Curtis Knight speelde.

Veel van de nummers die Jimi met deze band maakte zijn na zijn solo doorbraak als ‘bootleg’ uitgebracht. Na een jarenlange strijd zijn de rechten van deze nummers sinds een jaar of 10 in handen van de erven van Jimi Hendrix.

Een aantal opnames die Jimi tijdens zijn tijd met Curtis Knight maakte is producer Eddie Kramer opgepoetst en opnieuw gemixt. Naast Station Break verschijnen er nog 13 tracks op het album, waaronder de vroegste eigen composities Hornet’s Nest en Knock Yourself Out (Flying On Instruments). Allen dateren uit de periode 1965-1967.

Deel: