Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 12 maart: Album release Roy Santiago in Merleyn Nijmegen

Na het verschijnen van ‘The Great Pretender’ (2012) is Roy Santiago terug met opvolger ‘Devotion’.

‘Devotion’ komt op 13 maart uit bij Morning Coffee/Pias-Rough Trade en aan de andere kant van de Noordzee bij Jezus Factory. De eerste single ‘Jiffy Jaffy’ ziet vandaag al het levenslicht. ‘Jiffy Jaffy’ is opgenomen met Torre Florim aan de knoppen en gemixt door producer Jon Low.

Het resultaat klinkt ineens heel erg anders dan voorganger ‘The Great Pretender’. De poppy gitaarliedjes zijn de deur uit en maken plaats voor oude synths, lome beats en meer warme sfeer. Veel zingende dames ook. Roy luisterde tijdens het maken van dit album veel naar Tame Impala, Spoon, en War on Drugs. En ja, dat hoor je dan natuurlijk meteen.

Moet je nagaan hoe dit live gaat klinken. Pien Feith achter een Casio, Sjors van de Kevin Costners op gitaar, Marcel van Spinvis op drums, Melvin op bas en Roy Santiago zelf, die staat in z’n nette kleertjes lekker achter zijn microfoon te oozen. (bron: Doornroosje)

Meer info en kaarten:  http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: