Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 23 februari: Meatbodies in Vera Groningen

Garagepunk en jaren zestig psychedelica . Meatbodies is de band van zanger en frontman Chad Ubovich die ook bij Mikal Cronin, Ty Segall en in Fuzz speelt. Zijn allereerste release verscheen op een cassette via Ty Segalls label ‘God? Records’ en zijn debuutalbum kwam onlangs uit op het In the Red-label. In de daadwerkelijke zondvloed aan psychedelische en garagerock releases van de afgelopen jaren is Meatbodies erin geslaagd om een opwindend, eigenwijs, afwisselend en bovenal prima album te maken.

Ubovich weet een eigen draai te geven aan de Meatbodies-mengeling van wilde garagepunk, een stapel vertrouwd klinkende hardrockriffs en sixties psychedelica. Zoals je zult verwachten is dit muzikaal voer voor de liefhebbers van bands in het straatje van Thee Oh Sees, White Fence, Radio Moscow, The Brian Jonestown Massacre, Wand en Ty Segal (Podiuminfo)

Meatbodies staat garant voor goede garagepunk, energie, drive en goede liedjes.

Meer info en kaarten:  http://www.vera-groningen.nl/agenda/mainstage/meatbodies

Deel: