De single ‘Outlines’ van Nederlandse DJ/producer Mike Mago is deze week één van de hoogste nieuwe binnenkomers in de officiële UK Top 40. In de eerste week van release bestormt de single meteen de Top 10 en komt op nummer 8 van de Britse hitlijst binnen. ‘Outlines’ is een samenwerking met de zangeres van de Canadese band Dragonette.

Internationaal succes ‘Outlines’
Eerder was ‘Outlines’ al een hit in Nederland, waar de single ruim 20 weken in de Mega Top 50 verbleef. Ook in België scoorde Mike Mago een top 20 hit en tevens kreeg hij afgelopen week te horen dat hij in Italië zelfs een Gouden plaat heeft gekregen voor ‘Outlines’. “Twee jaar geleden ben ik me gaan concentreren op mijn solo carrière. Destijds moest ik soms bijna optredens afzeggen, omdat ik geen geld had om bij mijn gigs te komen. Inmiddels tour ik over de hele wereld, word ik gevraagd de tofste projecten te remixen en heb ik nu ook nog een Top 10 hit in Engeland achter mijn naam. Het is fantastisch!”, aldus Mike Mago, die tevens weet te vertelen dat de single de komende maanden ook wordt uitgegeven in de rest van de wereld.

Amerikaanse tour en remix voor Avicii
Op het moment verblijft Mike Mago in de Verenigde Staten, waar hij op dit moment de hele maand februari aan het touren is. Begin maart keert hij terug en zal hij ook weer in Europa optreden. Naast de optredens is Mike Mago ook druk met remixen. Zo werd Mike pas nog gevraagd om de nieuwe single ‘The Nights’ van Avicii te remixen en heeft hij ook een single van Years & Years, die door BBC Radio 1 uitgeroepen zijn tot meest veel belovend talent voor 2015, geremixt. Eerder nam hij ook tracks van onder anderen Tiësto, AlunaGeorge en Charli XCX onder handen.

Deel: