De afgelopen jaren was Noisia Invites steevast een doorslaand succes en iedere keer werd de Grote Zaal op zijn kop gezet. En gelukkig is het dit jaar wederom raak: Noisia Invites tijdens Koningsnacht! De eerste vier namen zijn bekend gemaakt:

Noisia
Noisia viert tijdens deze Noisia Invites het tienjarig bestaan van hun label Vision Recordings. Dus ja, uiteraard draaien deze Groningse drum ’n bass helden zelf ook een verwoestende live-set!

The Upbeats
The Upbeats zijn al jaren grote namen binnen de drum ’n bass. Het duo uit Nieuw-Zeeland is sinds 2004 fulltime actief. Verwacht een hoop energie, crowdsurfing en veel unieke drum ’n bass.

Phace
De uit Hamburg afkomstige DJ/producer Phace maakt neurofunk, een subgenre van drum ’n bass. Door zijn unieke stijl, aan de ene kant explosief maar net zo makkelijk funky, zijn de sets van Phace net zo dansbaar als energiek.

Teddy Killerz
Teddy Killerz is een van de snelst opkomende namen in de elektronische muziek. Met hun mix van glitch, electro en snoeiharde drum ’n bass staat dit trio garant voor een knallende live-set.

Noisia Invites
Zondag 26 april, 23.00 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
Early bird kaarten: € 20,- (excl. servicekosten)

Bekijk hieronder de Noisia Invites aftermovie De Oosterpoort 2013

Deel: