Jan Smit gaat de komende weken Nederland en Vlaanderen door om mensen in de aanloop naar Valentijnsdag een ‘hart onder de riem’ te steken. Als tegenreactie op alle narigheid die de wereld overspoelt, gaat Jan Smit bekenden en onbekenden ‘zijn’ hart aanbieden. Gisteren kreeg Irene Moors als eerste Jans hart in de uitzending van Life4You. Jan droeg zijn hart aan de Tv-presentatrice op, omdat Jan sinds de Telekids tijd altijd met open armen is ontvangen door haar.

Het nieuwe album van Jan Smit draagt de titel ‘Recht Uit M’n Hart’ en bevat de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd.

Jan Smit over de actie: Ik deel graag complimentjes uit aan mensen, omdat ik het gevoel heb dat mensen vooral steeds meer kritiek op elkaar lijken hebben. Door mijn hart te delen hoop ik hiermee anderen aan te zetten om ook recht uit hun hart te spreken. Wat zou het fantastisch zijn als iedereen deze Valentijnsdag in ieder geval één complimentje ontvangt van een geliefde.

Jan Smit doet een groot aantal steden aan om mensen op straat ‘zijn’ hart aan te bieden. Deze mensen kunnen op hun buurt weer een hartenkreet achterlaten voor iemand anders. Ook gaat Jan langs bij bekende vrienden die een complimentje verdienen omdat zij in 2014 een bijzonder prestatie hebben verricht. Of omdat hij / zij een heftig jaar achter de rug heeft en daarom wel een ‘hart onder de riem’ kan gebruiken.

jdhsffsdkhfsdkfhsdkjhdskjfsf

Deel: