Vanavond viert Armin van Buuren de 700ste aflevering van zijn wekelijkse radioshow ‘A State of Trance’ en geeft hij hierbij de regie over aan zijn fans. Afgelopen weken hebben luisteraars een geluidsopname met persoonlijke aankondiging en een aanvraag voor een favoriete track naar hem toe kunnen sturen. De twee uur durende show, die vanavond wereldwijd wordt uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur en in Nederland op vrijdagavond op Radio 538 van 23.00 tot 01.00 uur, is daarmee volledig in handen gekomen van de A State of Trance fans.

De radioshow van vanavond is het eerste deel in een reeks van vieringen. Volgende week zal Armin starten met een nieuwe tour genaamd: ‘Together in A State of Trance’, een thema dat is gekozen met de insteek fans nauw te betrekken bij de tour. De tour brengt het ‘A State Of Trance Festival’ naar menig continent. Hiermee heeft Armin van Buuren een primeur en wordt hij de eerste DJ met een eigen festival. Het belooft de grootste Trance Festival tour in de geschiedenis te worden.

Het Celebration Weekend van de 700ste aflevering van zijn A State of Trance radioshow wordt gehouden in Australië: 6 februari in Sydney en 7 februari in Melbourne. De show in Sydney zal live worden uitgezonden via de A State of Trance radio show. Wederom krijgt de luisteraar dan een rol in de uitzending. Zij hebben de kans artiesten die op het eerste ‘A State Of Trance’ Festival zullen draaien te interviewen door vragen in te sturen via: www.bitly.com/asot700au

Op 21 februari zal Armin met gepaste trots zijn enige Europese A State of Trance Festival organiseren in de Jaarbeurs in Utrecht en op 11 april de volgende show in Buenos Aires. Ook zal A State of Trance een stage hebben tijdens Ultra Music Festival in Miami op 29 maart. Meer tour data worden binnenkort bekend gemaakt.

Speciaal voor de ‘A State of Trance Festival’ wereldtour heeft Armin daarnaast een thema track uitgebracht genaamd: ‘Together (In A State Of Trance)’. Samen met 6 verschillende remixen is de single ‘Together (In A State Of Trance)’ beschikbaar via alle muziek download en streaming services en ook fysiek op CD.

Armin van Buuren’s radio show ‘A State of Trance’ is al sinds 2001 erg succesvol en behaald wekelijks rond de 25 miljoen luisteraars, verspreid over meer dan 74 landen.

Deel: