In April dit jaar komt Paul Weller naar Nederland voor twee shows. De shows zijn een onderdeel van Weller’s korte europese tour. In thuisland Groot-Brittannië staat hij bekend als ‘The Mod Father’, maar in Nederland heeft Paul Weller een aanzienlijk minder iconische status. Als leadzanger van The Jam en The Style Council verwierf de Engelse zanger ook in Nederland faam en begin jaren ’90 bereikte hij zelfs met solosingles de hitparades. Zijn laatste album ‘Sonik Kicks’ dateert alweer uit 2012, maar vorig jaar bracht Weller een vernieuwde versie van ‘More Modern Classics’ uit.

Op 9 en 11 April kan je hem dus in Nederland gaan zien in TivoliVredenburg en Paradiso. De kaarten voor deze shows zijn vanochtend in de verkoop gegaan, dus wees er snel bij. Op dit moment zijn er alleen shows voor Frankrijk, Duitsland, Nederland en België ingepland, maar meer data zullen mogelijk volgen.

Eerder deze week werd bekend dat Weller, met gast Johnny Marr, een show voor het Teenage Cancer Trust in de Londense Royal Albert Hall zal gaan spelen. Voor deze show gaan vrijdag 30 Januari in de verkoop.

Deel: