Ed Sheeran heeft het aanbod van de gratis tickets, om hem te zien spelen in het Wembley Stadion, gedaan naar aanleiding van de opmerking door voormalige Oasis man Noel Gallagher over zijn aankomende shows in dit stadion.

Gallagher vertelde eerder dit jaar in een interview met NME dat hij niet kon leven in een wereld waar Ed Sheeran drie keer het Wembley stadion zal uitverkopen. Sheeran reageerde daarop met de volgende tweet “I can live in it, it’s really enjoyable”. Ook de fans van Sheeran waren het totaal niet eens met Noel’s uitspraak en verklaarde de oorlog, maar blijkbaar loopt het buiten de social media om een stuk relaxter tussen de twee artiesten.

Sheeran vertelt aan de Daily Star: “Ik las wat hij zei, ik sms’te hem, want ik heb zijn nummer en vroeg hem of hij tickets zou willen. Hij schreef terug:” Jij brutaaltje, mijn dochter zou er graag een paar willen ‘. Hij zal altijd de man zijn die z’n hart op de tong heeft. Ik was niet beledigd. Ik vond het heel cool om genoemd te worden in zijn interview.”

Sheeran ging zelfs zo ver om te zeggen dat af en toe een belediging helpt om zijn ego in toom te houden. “Ik krijg vaak commentaar van de pers en de mensen, maar soms is het goed om dat te krijgen. Dat is de reden dat Amerikanen ontsporen. Je ego groeit en wordt aangemoedigt. Als je met iemand praat als Adele of Chris Martin, zij zullen zeggen dat ze geaard zijn omdat ze zich verschuilen voor de pers.”

Zoals vorig jaar al werd bevestigd, zal Sheeran een trio van shows spelen komende juli in het Londense stadion met een capaciteit van 80.000 man. Twee van de shows werden toegevoegd vanwege de enorme belangstelling

Deel: