Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Les Misérables’ en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren. Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze onder andere een cd met gloednieuwe zelfgeschreven teksten op bestaande kinderliedjes uit alle windstreken op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Om vervolgens haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila tot voor kort wekelijks zo’n twee keer in de huid kroop van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Dit theaterseizoen brengt ze de spetterende show ‘Fourtina’, een regelrechte muzikale ode aan de ouder wordende vrouw, die nog steeds dromen en passies heeft. ‘Fourtina’, waarin het indrukwekkende repertoire van La Turner is verweven, is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums.

‘Fourtina’ is gaat op 18 januari in première en voor wie door de weken door de recensies enthousiast wordt is er aan het einde van de tournee nog een kans om de show te gaan zien in Veldhoven. In samenwerking met ‘Fourtina’ en Theater De Schalm, mogen we kaarten weggeven voor deze show vol passie en muziek!

Aangezien de muziek van Tina Turner is verweven in ‘Fourtina’, willen we graag van jou een email met daarin een van de grote hits van Tina Turner ontvangen. Mail deze, samen met je woonplaats en telefoonnummer naar fourtina@maxazine.nl en wie weet ben jij er op 13 maart bij in Theater de Schalm in Veldhoven!

De hele speellijst:

13 januari Try out, Agora theater, Lelystad
15 januari Try out, theater De Lievekamp, Oss
16 januari De Hofnar, Valkenswaard
18 januari Premiere, Oude Luxor, Rotterdam
23 januari Deventer Schouwburg, Deventer
24 januari Theater Castellum, Alphen aan de Rijn
27 januari Het Parktheater, Eindhoven
30 januari Theater Orphues, Apeldoorn
31 januari Muziekcentrum, Enschede
5 februari Theater de Meervaart, Amsterdam
6 februari Theater de Flint, Amersfoort
7 februari Schouwburg De Kampanje, Den Helder
13 februari De Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
14 februari Theater Geert Teis, Stadskanaal
20 februari Schouwburg De Lawei, Drachten
21 februari Theater De Veste, Delft
26 februari De Schouwburg, Tilburg
27 februari Stadsgehoorzaak, Leiden
28 februari Stadsgehoorzaal, Vlaardingen
6 maart Theater Harderwijk, Harderwijk
7 maart TheaterHotel De Oranjerie, Roermond
11 maart Schouwburg De Meerse, Hoofddorp
13 maart Theater De Schalm, Veldhoven
14 maart Crown Theater, Aalsmeer
Deel: