Voor de 700ste Episode van A State of Trance, die uitgezonden wordt op 29 januari, geeft Armin de regie over aan zijn luisteraars. Fans kunnen vanaf vandaag zelf een geluidsopname met aankondiging maken en een track aanvragen via: http://greadient.com/forms/view.php?id=17951

Tevens heeft Armin van Buuren afgelopen weer de officiële thema track van zijn A State of Trance Festival Tour uitgebracht, genaamd: ‘Together (In A State Of Trance)’. Samen met 6 verschillende remixen is de single ‘Together (In A State Of Trance)’ afgelopen weer uitgekomen. Met de ASOT Festival tour doet Armin van Buuren menig continent aan en het beloofd daarmee de grootste Trance Festival tour in de geschiedenis worden.

Het Celebration Weekend van de 700ste episode van zijn A State of Trance radio show wordt gehouden in Australië, 6 februari in Sydney en 7 februari in Melbourne. De show in Sydney zal live worden uitgezonden via de A State of Trance radio show. Op 21 februari zal Armin met trots zijn enige Europese ASOT Festival hosten in de Jaarbeurs in Utrecht en op 11 april de volgende show in Buenos Aires. Ook zal A State of Trance een stage hosten tijdens Ultra Music Festival in Miami op 29 maart. Meer tour data worden binnenkort bekend gemaakt.

Armin van Buuren’s radio show ‘A State of Trance’ is al sinds 2001 erg succesvol en behaald wekelijks rond de 25 miljoen luisteraars, verspreid over meer dan 74 landen.

Deel: