Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 20 december : Wallace Vanborn/ Doornroosje Nijmegen

 De Gentse rockers hebben met hun derde studioalbum dat dit jaar uitkwam “The Orb We Absorb” en met een sterke live reputatie, reeds hoge ogen gegooid. Op deze plaat  wordt rechttoe rechtaan stonerrock gecombineerd met een dosis elektronica wat resulteert in verrassende melodieën en ritmes. De plaat is opgenomen in het epicentrum van de desert/stoner rock: ‘Rancho De La Luna Studio’ in Joshua Tree met mr desert rock himself, Chris Goss (oa Queens of the stoneage) achter de knoppen.  En een nieuw album betekend natuurlijk touren.

 De Belgische rockers maken muziek dat gaat van stonerrock, via sludge en grunge, naar speedrock. Al eerder spelend op bijvoorbeeld Pukkelpop en in het voorprogramma van die andere Belgen Triggerfinger, beloofd het een stevige avond rock te worden. Na afloop is er nog voldoende mogelijkheid om met z’n allen de avond en het jaar alvast af te sluiten met de  platen van DJ Psy (((O))).

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl/

Deel: