Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 18 december : Donnerwetter/ Luxor Live Arnhem

 Deze avond twee beste bands uit het Oosten des lands. Donnerwetter is een nog jonge band maar met een stel doorgewinterde veteranen in de gelederen. Zanger/gitarist Rocco Ostermann en gitarist/zanger Wout Kemkens beide Shaking Godspeed, drummer Mike Visser en (bas)toetsenist Matthijs Stronks maken alternatieve singer-songwriter songs tot steviger rock. Vanavond presenteren zij hun debuutalbum. Muziek met veel creatieve tempo- en sfeerwisselingen en sterke, spannende composities. De teksten en vocalen spelen een belangrijke rol. Soms poëtisch, dan weer ongepolijst  maar altijd in dienst van de muziek. Van Frank Zappa tot Tom Waits en alles wat deze band een geheel eigen en origineel geluid geeft.

Het naprogramma wordt verzorgd door rocking combo  Raw Flowers. Ook deze heren brachten dit jaar hun debuutplaat op de markt dat zeer goed werd ontvangen. Melodieuze sixties gitaarsongs met prettig rauw rock randje.

De avond wordt afgesloten door dj’s Gerjon en Zac.

Meer info en kaarten: http://www.luxorlive.nl/agenda/

Deel: