Het Down The Rabbit Hole festival heeft gisteren hun tweede editie aangekondigd, die volgend jaar in het laatste weekend van juni zal plaatsvinden. Het kleine broertje van Lowlands maakte vorig jaar z’n debuut in het drukke festivalseizoen. Met headliners The Black Keys, Foals en Damon Albarn maakte het festival een matige start. De kaartverkoop viel tegen en met het minimale bezoekers aantal van 8000 man was er de twijfel het festival door te laten gaan.

Achteraf gezien heeft de organisatie het goed gedaan met hun doorzettingsvermogen, het was een geslaagde editie met een prima sfeer in een leuke kleine setting. Het festival is komend jaar in hetzelfde weekend als van Concert at Sea, Rock Werchter en Glastonbury. Een moeilijk weekend om veel bezoekers te trekken, maar wellicht ook de gelegenheid om de grotere namen binnen te vissen.

Down The Rabbit Hole festival zal plaatsvinden op 26,27 en 28 juni in Beuningen.

Deel: