In PopEi is er elke zondag live muziek in PopEi! Als er geen concert in de zaal is, dan komen de beste singer-songwriters van Eindhoven en omgeving langs om in een intieme setting in het gezellige café een aantal sets te spelen tussen 16.00 en 18.00 uur. Zondag 7 december 2014 komt singer-songwriter Robert Hugh Brown langs. Locatie: PopEi, Klokgebouw 300, Strijp-S, Eindhoven.

Robert Hugh Brown is een singer-songwriter met een karakteristiek stemgeluid: donker, warm en gevoelig. Zijn hart ligt bij het schrijven en vertolken van echte, pure songs. De sound is te vergelijken met Ryan Adams, Eddie Vedder, Bruce Springsteen en The Jayhawks. Robert is 39 jaar en woont in Berg aan de Maas. Hij dankt zijn achternaam aan zijn vaders familie, die afkomstig is uit Noord-Engeland en Schotland. Hij heeft een muzikale achtergrond in de Limburgse rockbands Stowistow en Fabrik Royale, waarmee hij de landelijke podia en media haalde.

Robert heeft songs opgenomen voor een akoestische promo. De release is gepland voor december 2014. Het volgende project, met bandbezetting, bevindt zich in de demofase. Opnames beginnen eind 2014, begin 2015. Afgelopen juni dringt hij door tot de finale van de VETTE PIL 2014, verder speelt hij o.a. op de Campfire Sessions van het PULP Festival.

Deel: