De folkband Scrum is op zoek naar een nieuwe zanger. De band, die onlangs haar 10-jarig jubileum vierde, tourt op dit moment met de theatershow Tunes of Life langs ca. 30 theaters in Nederland. Volgend jaar zomer staan er weer diverse festivals op de agenda in binnen- en buitenland. Tot een nieuwe zanger is gevonden zal Robin Slutter, de huidige zanger, onderdeel uitmaken van de band. Robin Slutter heeft aangegeven een andere muzikale uitdaging te willen zoeken. De band vindt dit natuurlijk erg jammer, maar voor hen is Scrum nog lang niet aangekomen op haar eindstation.

In de afgelopen jaren heeft Scrum een sterke naam opgebouwd, zowel in binnen- als buitenland. Elke jaar doet de band een theatertour van ca. 30 shows en ’s zomers speelt de band op zo’n 25 festivals. De band is uitgegroeid tot één van de hoogtepunten van het internationale Folk Festival in Skagen, Denemarken, waar de band op steeds meer bekendheid en fans mag rekenen. In september 2014 vierde Scrum haar tienjarig bestaan met een eigen festival: Fields of Folk. De band wil met de
nieuwe zanger als eerste wapenfeit een EP uitbrengen met nieuw materiaal. Meer informatie is te vinden op de website van de band.

Deel: