WatPmaxazineDe Engelse band rond Will Rendle is in Nederland een graag geziene gast en dat enthousiasme is wederzijds. Sinds de oprichting in 2010 stond Will And The People ze al talloze malen op Nederlandse podia waaronder ook Pinkpop en Lowlands. In september brachten ze hun derde album ‘Whistleblower’ uit en in december ‘brengt hun ‘Holland Tour’ ze in:
– Oosterpoort Groningen (2 december)
– MEZZ Breda (3 december)
– Luxor Live Arnhem (5 december)
– Hedon Zwolle (6 december)
– Patronaat Haarlem (7 december)

Maxazine mag wat kaarten weggeven voor de show van Will And The People in Hedon Zwolle op 6 december. Wil jij kans maken op kaarten voor Will and The People in Hedon? Mail dan je naam voor 3 december 2014 naar watp@maxazine.nl en zeg ons waarom wij jou met een vriend of vriendin op de gastenlijst van Will And The People moeten laten zetten op 6 december.

 

Deel: