Fleetwood Mac zal volgend jaar opnieuw in de Ziggo Dome een concert geven. Op 1 juni 2015 zal de band in de Amsterdamse concertzaal optreden. Ditmaal zal ook Christine McVie weer van de partij zijn. Zij kwam dit jaar na 15 jaar weer terug bij de band.

In oktober 2013 gaf de band ook twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. Maar drie maanden later sloot Christine McVie zich weer bij de band aan. Sindsdien tourt de band weer in dezelfde bezetting als ten tijde van de succesvolle albums ‘Rumours’, ‘Tusk’ en ‘Tango In The Night’. Ook hebben de bandleden meerdere malen in interviews aangegeven dat ze bezig zijn met een nieuw studio album.

De tickets voor het concert gaan aanstaande vrijdag om 10:00 in de voorverkoop. De prijzen daarvoor verschillen vanaf 69 euro tot 114 euro. Naast dit concert zal de band op 6 juni ook een concert in het Sportpaleis in Antwerpen geven.

Deel: