Kort na de veel te vroege dood van grootmeester Frank Zappa in 1993, viel de muziekwereld rondom hem in een donker gat. Er was nog zo veel muziek niet geschreven en zo veel optredens niet gegeven. Al heel gauw vormden zich overal ter Zappa tribute-bands die een gretig publiek vonden onder de Zappa-fans. Naast veel amateur, en (semi)
professionele bands kwamen ook de originele bandleden weer bij elkaar.

Zo kreeg onder meer Banned from Utopia gestalte. Met bandleden van de echte band(s) van Zappa, Bobby Martin, Ray White, Tom Fowler, Albert Wing, Chad Wackerman en Jamie Kime. Een must-see (en hear) voor alle Zappa-fans die zijn muziek graag nog eens live willen horen. En dat kan!

In Nederland spelen ze op de volgende data:

12.11.2014, Haarlem, Patronaat
14.11.2014, Ottersum, Roepaen
16.11.2014, Weert, De Bosuil

Kijk op de website van Maxazine om kaarten te winnen voor het optreden in Haarlem.

Deel: