iggypop_movieIggy Pop gaat een rol spelen als seriemoordenaar in een nieuwe film van Dario Argento. ‘The Sandman’ is het laatste wapenfeit van de Italiaanse regisseur, hij vond Iggy’s aanwezigheid een unieke ervaring. “Werken met Iggy Pop is verbazingwekkend. Zo’n interessante en intense persoonlijkheid, ik noem het niet eens acteur, ik noem hem eerder een unieke aanwezigheid”, aldus Dario Argento. De regisseur is een campagne gestart om geld in te zamelen voor de film, het doel is $250.000, daar is nu 1% van binnen.

‘The Sandman’ vertelt het verhaal van Nathan, een jonge student in de stad die heel veel moeite heeft met het verwerken van een trauma uit zijn jeugd, veroorzaakt door een seriemoordenaar, ‘The Sandman’. Nathan doodde The Sandman (Iggy Pop) jaren geleden, op Kerstavond, nadat hij getuige was van de moord op zijn moeder… totdat hij de prachtige vrouw ziet die aan de overkant in een appartement woont, zij sterft door de handen van dezelfde moordenaar. Na deze brutale moord duikt Nathan in een odyssee in de nacht het land van zijn verleden, zijn dromen… en de begraven geheimen van The Sandman. De Kerst komt eraan, The Sandman ook…

Deel: