Hardrockers opgelet: zorg dat je op tijd je Adidas sneakers gepoetst hebt, je skinny jeans gestreken en alle patches op je spijkervest geborduurd hebt! Op 31 oktober is het tijd voor een onvervalst avondje zware gitaren met de Vanderbuyst, onze belgische vrienden van Diablo Blvd. en Eindhoven’s trots Wolfskop.

Op 17 oktober komt het nieuwe album van Vanderbuyst uit, ‘At The Crack Of Dawn’ geheten, waarop de band strakker, smeriger en compacter klinkt dan ooit. Maar de kenners weten dat de band op het podium het best tot z’n recht komt. Niet voor niets heeft de band als haar motto: “Too many bands are more concerned with the quantity of ‘likes’, than the quality of licks”.

We kunnen dan ook een heleboel nieuw werk van de jaren 80 rockers verwachten, maar natuurlijk ook knallers als ‘Flying Dutchmen’ en covers als ‘Never be Clever’ en ‘Rockbottom’. Vanderbuyst wordt bijgestaan door de Antwerpse rockers van Diablo Blvd., de band rond de voormalige Vlaamse topkomiek Alex Agnew. Wie denkt dat dit een stukje comedy met muziek wordt komt bedrogen uit: Diablo Blvd. staat als een huis en Alex Agnew is een begenadigd rockzanger. Wolfskop staat voor “harde, rauwe alternatieve rock, boordevol testosteron die tevens aanstekelijk en toegankelijk mag zijn”. De Eindhovense band is relatief nieuw, maar de leden zijn stuk voor stuk muzikale veteranen en we mogen dus een knallende show van hen verwachten.

Dus, haren los en de luchtgitaar onder de arm, 31 oktober is showtime in de kleine zaal van 013.

Informatie:
• Vanderbuyst, Diablo Blvd. en Wolfskop
• 013 Tilburg, Kleine Zaal
• 31 Oktober
• Zaal open: 19:30 u
• Aanvang: 20:00 u
• Tickets: € 12,50 (excl.)

Foto (c) Vanderbuyst

Deel: