Het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland is heel wat anders dan al die andere talentenjachten op tv. Het concept: muzikanten die hun eigen materiaal schrijven en zingen strijden om de titel De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De kwaliteit van de muziek is steevast verbazingwekkend hoog en het programma heeft al nieuwe sterren opgeleverd als Michael Prins, Maaike Ouboter en natuurlijk Douwe Bob. Het derde seizoen is inmiddels afgelopen en de winnaar is Stef Classens. Op 11 oktober staan ze allemaal op het podium van TivoliVredenburg en jij kan daar bij zijn!

Maxazine mag een stapeltje kaarten weggeven en om kans te maken voor 2 kaarten van die stapel, hoef je niet veel te doen: Like de Facebook pagina van TivoliVredenburg en van Maxazine en mail je facebook gebruikersnaam door naar singersongwriter@maxazine.nl. Wij controleren of je ook daadwerkelijk de pagina’s hebt geliked en kiezen uit de likers een aantal prijswinnaars die gratis naar TivoliVredenburg mogen op 11 oktober!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door TivoliVredenburg waar je natuurlijk ook gewoon kaarten kan kopen voor deze avond.

Deel: