Sigma (UK), Roni Size Reprazent (UK) – met liveband -, Dr Lektroluv visual set (BE), Joost van Bellen (NL) en Benny Rodrigues (NL) zijn toegevoegd aan de tweede editie van WE ARE ELECTRIC die op zaterdag 15 november het Klokgebouw in Eindhoven op zijn grondvesten zal laten trillen. Ze verkeren tijdens dit crossover dancefestival in het gezelschap van de internationale top van de elektronische muziek: Rudimental DJ Set, Gesaffelstein DJ Set , 2manydjs DJ Set, Noisia, A-Trak, The Subs (Live), De Sluwe Vos en Man With No Shadow. De organisatie verwacht binnenkort nog ongeveer tien namen aan de line-up toe te kunnen voegen.

De geboekte acts
De internationaal gelauwerde Roni Size Reprazent bracht vorige maand zijn eerste album in zes jaar uit, het ijzersterke Take Kontrol. Deze drum ‘n’bass-grootheid treedt op WE ARE ELECTRIC met een ijzersterke band op en zal een audiovisueel spectaculaire liveshow geven. Ook zijn landgenoten van Sigma hebben bepaald niet te klagen over gebrek aan aandacht. Dit drum ‘n’ bass-duo scoorde onlangs een internationale monsterhit met Nobody To Love; de gelijknamige video heeft inmiddels meer dan 63 miljoen(!) views op YouTube. Uit de lage landen komen respectievelijk de gevaarlijk goede harde electro van Dr Lektroluv; dancelegende, icoon en alleskunner Joost van Bellen; en de Rotterdamse partymacher annex dj/producer Benny Rodrigues – alias ROD – die verder kijkt dan zijn tech-house lang is.

WE ARE ELECTRIC 2014
WE ARE ELECTRIC gelooft in de toekomst van elektronische (dance)muziek waarbij de nadruk ligt op spanning en energie. WE ARE ELECTRIC staat voor een eigenzinnige kijk op het organiseren van festivals en concerten en stelt zich als doel om een intense muzikale ervaring te creëren waarbij het publiek centraal staat, feest het devies is, en het avontuur niet geschuwd wordt.

Tijdens deze tweede editie vormen drie karakteristieke zalen van het monumentale industriële Klokgebouw in Eindhoven wederom het zinderende decor voor een samensmelting van explosieve DJ sets, adembenemende visuals en energieke live acts: van gevestigde namen tot de allernieuwste acts, van UK beats tot electro en van trap/ hiphop tot house. Deuren gaan om 20.00 uur open en pas om 7.00 uur weer dicht.

Tickets
De voordelige Early Birdtickets verkochten in slechts enkele uren volledig uit. Reguliere tickets zijn nog wel verkrijgbaar en kosten € 34,- (exclusief servicekosten € 2,50). Ze zijn via de website en Primerawinkels verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder!

Deel: