Op donderdag 25 september start Rowwen Hèze met haar Clubtour. De band speelt in september en oktober in 11 clubs door heel Nederland. Het wordt een bijzondere tour met medewerking van drie geweldige Soulzangeressen. Ook het voorprogramma wordt door een vaste zangeres verzorgd: Mattanja Joy Bradley.

In het programma De Beste Zangers van Nederland heeft Jack Mattanja leren kennen en er was gelijk een (muzikale) klik! Daarom is het voor Rowwen Hèze een eer om Mattanja Joy Bradley als vaste zangeres in hun voorprogramma van onze clubtour te hebben!

Ibernice MacBean, Chantal Kashala en Yorlenie Delgado Faria gaan samen met de band op muzikale ontdekkingsreis tijdens de Clubtour! Rowwen Hèze brengt nog nooit eerder gespeelde liedjes en de zangeressen laten naast Soul ook zien dat ze het Americaans machtig zijn geworden. Een unieke muzikale samenwerking die je niet mag missen! De eerste show is al uitverkocht, dus bestel snel je kaarten.

Deel: