In een recentelijk gehouden interview heeft Slash laten weten dat hij het onwaarschijnlijk acht dat er een reünie komt van Guns N’ Roses. “Mensen hebben er jarenlang over lopen speculeren, maar ik heb er een hard hoofd in”, zei de gitarist. Er is de laatste tijd geen contact geweest tussen Axl Rose en mij. Ik kan me er geen voorstelling van maken, dit omdat ik altijd gefocust ben op de volgende show. Ik ben een van die mensen die leeft in het moment van de dag. Ik kijk niet zover in de toekomst en ook niet naar het verleden”.

Richard Fortus, gitarist van Guns N’ Roses liet afgelopen april weten dat er in 2015 mogelijk een nieuw album van de band uitgebracht gaat worden. Fortus vertelde tijdens de uitreiking van de Revolver Golden God Awards in Los Angeles dat ze bezig zijn met nieuw werk. Het nieuwe album zal hun eerste zijn sinds het in 2008 uitgekomen, lang verwachte album ‘Chinese Democracy’, de opvolger van ‘The Spaghetti Incident?’ (1993).

De band heeft een aantal demo’s opgenomen in hun studio’s, tijdens de Revolver Golden God Awards traden ze op, met het originele bandlid Duff McKagan, hij nam voor de gelegenheid de plaats in van de nieuwe bassist Tommy Stinson. Tijdens het evenement kreeg ook frontman Axl Rose een prijs, hij mocht de Ronnie James Dio Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen.

Deel: