De festivalseizoensafsluiter die het niet zo nauw neemt met de regels, zit vol. Met 15.000 bezoekers die zich onderdompelen in de grootst mogelijke zonde, is Valtifest 2014 tot de laatste kaart uitverkocht. Het is de zevende maal op rij dat Valtifest volledig uitverkoopt. Valtifest 2014 heeft als hoofdthema de zeven hoofdzonden en dat betekent dat elke area in het teken van één der zonden staat.

Zaterdag 6 september verandert de Amsterdamse NDSM-werf in een zondig voorportaal van de hel waar alles centraal staat wat God verboden heeft: Hebzucht, Luiheid, Lust, Wraak, Jaloezie, IJdelheid en Vraatzucht, aangesterkt met een dikke dosis roddel en achterklap als achtste zonde. Maar de allergrootste zonde is natuurlijk deze uitbundige, ongeremde viering der ondeugd te missen. Geen kaartje bemachtigd? Doodzonde!

Het door MTV en Meubel Stukken georganiseerde Valtifest vindt sinds 2008 op de eerste zaterdag van september plaats op de NDSM-Werf en maakt een continue groei in populariteit door. Valtifest onderscheidt zich door jaarlijks een uniek thema tot in de kleinste details door te voeren. Het festival der zondaars is ook dit jaar weer de spraakmakende afsluiter van het festivalseizoen, waarbinnen een vernieuwende elektronische muziekprogrammering hand in hand gaat met creativiteit, humor en vrijheid.

Valtifest: Zeven Zonden
Met onder meer: 2manydj’s, Brodinski, Joost van Bellen, Doppelgang, Benny Rodrigues back2back Willie Wartaal, Space Dimensions Controller, Tom Trago, Guerilla Speakerz, Gorgon City e.v.a

Zaterdag 6 september 2014
NDSM-werf, Amsterdam Noord
13:00 – 23:00 uur

Deel: