Weet u wat u moet doen als de sirene gaat? Precies. U gaat naar binnen, sluit deuren en ramen en kijkt op de website van Schouwburg Almere voor de Sirene Sale! Vanaf maandag 1 september a.s. sluit Schouwburg Almere zich namelijk aan bij dit inmiddels beproefde concept: als de sirenes klinken, ontvangt u op een geselecteerde voorstelling een fikse korting. De Sirene Sale is inmiddels een beproefd en succesvol concept in theaterland. De Rotterdamse Schouwburg heeft de Sirene Sale geïntroduceerd. Inmiddels is het overgewaaid naar theaters in Amsterdam, Groningen, Utrecht en nu ook in Almere.

Sirene Sale
Iedere eerste maandag van de maand, precies om 12.00 uur, als het bekende luchtalarm klinkt, maken we bekend welke voorstelling geselecteerd is voor de Sirene Sale. De eerste Schouwburg Almere Sirene Sale wordt op maandag 1 september om 12.00 uur bekend gemaakt via de website www.schouwburgalmere.nl/sirenesale, facebook-pagina en twitter-account.

De kaarten zijn te boeken via hun website en via de Ticketshop (036 54 55 555 ovv Sirene Sale). De actie is 24 uur geldig en voor de geldende aanbieding is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar: op=op! De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Op reeds gekochte kaarten is geen restitutie mogelijk.

Deel: