De single ‘Home’ van Dotan is na het succes in Nederland nu ook ontdekt in België. Home was vorige week het meest gedraaide nummer bij Studio Brussel en belandde zelfs op de bovenste positie in de Ultra Top50, de Vlaamse variant op de Mega Top 50.

De hitsingle staat al 16 weken in de vaderlandse hitlijst en is nog steeds te vinden in de hoogste gelederen. Home kreeg een enorme boost tijdens de WK omdat het nummer gebruikt werd als mix met geluidsfragmenten van de wedstrijden van het Nederlands elftal.

Ook het album 7 Layers doet het erg goed in de lijsten en is de clubtour van Dotan bijna overal uitverkocht. Zaterdag 23 augustus staat Dotan op het nieuwe festival The Brave in Amsterdam. Dit festival richt zich op singer/songwriters en daar is hij de afsluiter op het hoofdpodium.

Foto (c) Hans Kreutzer, archief Maxazine.nl

Deel: