Het volgende WK Voetbal is pas weer over vier jaar, maar het jaarlijkse harde rock ‘n’roll festival Speedfest wordt al over slechts vier maanden weer gehouden. De negende editie van deze internationaal gerenommeerde ‘Grand Slam van de Rock’ vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 november in het Eindhovense Klokgebouw. Turbonegro (NO), Peter Pan Speedrock (NL), Napalm Death (UK), Midnight (USA) en The Fuzztones (USA) zijn de eerste bevestigde bands. Meer namen worden spoedig bekend gemaakt.

De tot nu toe geboekte bands toveren een brede glimlach op het gelaat van frontman Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock, gastheer en mede-organisator van het evenement: “Voor ons is editie numero 9 nu al geslaagd! Om te beginnen hebben we ein-de-lijk Turbonegro gestrikt; al twintig jaar een absolute favoriet van alle drie de Peter Pannen. Met deze geniale Noren halen we de crème de la crème van de rock in huis. Daarnaast hebben we met Napalm Death en het Amerikaanse Midnight twee uitstekende bands. En dan ook nog de legendarische The Fuzztones uit New York die al sinds 1980 bezig zijn. Hoe gaaf is dat?”

Start verkoop Early Bird Summerdeal tickets vanaf maandag 21 juli om 10.00 uur.
Early Bird Summerdeal tickets zijn vanaf maandag 21 juli om 10.00 uur verkrijgbaar via de nieuwe Speedfest site, via de bekende regionale voorverkoopadressen en de Primera-winkels.
Early Birds kosten € 35,- en zijn te koop tot en zondag 31 augustus; daarna geldt de reguliere voorverkoopprijs van € 40,- (dagkassa € 45,-).

Speciale Early Bird winacties

De organisatie biedt trouwe Speedfestgangers dit jaar gedurende de Early Bird-periode een drietal mooie acties:

– de eerste (lucky) 13 kopers krijgen een VIP treatment ticket: een VIP-bandje en twee waardebonnen voor een luxe maaltijd in het gloednieuwe Heavy Metal Steakhouse.
– de eerste 69 kopers krijgen een waardebon voor de Speedfest in de merchandise stand van Peter Pan Speedrock
– de eerste 666 kopers krijgen een kortingscode waarmee ze bij webwinkel Large 10% korting ontvangen op de hele bestelling, mits er een PPSR item bij zit.

In 2006 vond de eerste editie van Speedfest plaats. In negen jaar tijd groeide het jaarlijkse festival voor liefhebbers van rock ‘n’ roll en verwante stijlen als outlaw country, hardcore, metal, surf, psychobilly en speed-, punk-, garage- & hardrock uit tot een internationaal begrip. De laatste jaren verkocht Speedfest op voorhand uit met 5000 bezoekers.

Deel: