Nieuw dit jaar is The Brave festival, een eendaags openlucht festival wat plaatsvindt op 23 augustus, waar de liefhebber van Singer/Songwriter, Indie en Folk muziek helemaal blij van wordt!  De locatie is de Tuinen van West (wijk Geuzenveld-Slotermeer) in Amsterdam, een landgoed met amfitheater, gelegen tussen Haarlem en Amsterdam.

Van 11 tot 23 uur treden de volgende (nu al bekend zijnde) artiesten op: het Deense Hymnes from Nineveh (staan ook op Roskilde dit jaar), het jonge Amerikaanse duo (en stel) Brookln en Ruth van de hypnotiserende indie-folk-pop band Rue Royale, singer/songwriter Dotan (bekend van de songs Home en Fall), de Australische band Lowlakes die zorgen voor psychedelische rock, de Nederlandse singer/songwriter I am Oak, het duo Sea + Air (support van Whitney Houston en eerder dit jaar te zien op Eurosonic Noorderslag), de Amsterdamse singer/songwriter Tessa Rose Jackson, de Nederlands-Finse Indie-folkband Town of Saints, Sofia Dragt (winnaar Grote prijs van Nederland 2013, categorie singer/songwriter), de Ijslandse electrorock man Stafraenn Hakon, our Minor fall (6-koppige Indiefolkband uit Amsterdam), de hiphop en reggae mannen van Jack and the Weatherman, singer/songwriter Charles Frail dei lid is van het Amsterdam Songwriter Guild), de bluegrass mannen van The Hammerville Boys (inclusief banjo, mandoline en contrabas) en de Utrechtse driemans formatie Pelvic Fins.  And more to be announced….

Laat je verleiden door deze video. En kijk voor meer informatie op de website van the Brave festival.

Deel: