Nick & Simon zijn zojuist in Volendam dubbel verrast. Anita Witzier (Memories) kwam het muzikale duo verblijden met het eerste exemplaar van hun verzamelalbum ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’ dat vandaag in release is gegaan. Als klap op de vuurpijl kwam Gaston Starreveld (Postcode Loterij) aanvaren op een miljoenenjacht met een Award voor ruim 1 miljoen verkochte exemplaren onder zijn arm. Nick & Simon verkochten sinds de start van hun muzikale carrière totaal ruim 1 miljoen units (albums en DVD’s).

Nick & Simon brachten begin 2006 hun allereerste single ‘Steeds Weer’ uit. Ruim 8 jaar; zeven albums en zes dvd’s later vonden ze het tijd voor een verzamelalbum onder de noemer ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’. Het verzamelalbum is een dubbelaar en bevat de Top 20 beste liedjes (samengesteld door de fans); vier nieuwe songs, waaronder de meest recente single ‘De Horizon’ en hoogtepunten uit het concert ‘Sterker in GelreDome’. Daarnaast wordt er een unieke fanbox uitgebracht door Artist & Company bestaande uit 3 CD’s, 2 DVD’s en een verzilverde herinner-RING aan een kettinkje. Het album en de fanbox zijn nu o.a. te bestellen bij Bol.com en Thatsentertainment.nl .

De Award voor 1 miljoen verkochte exemplaren is een optelsom van alle verkochte albums en DVD’s die Nick & Simon tot nu toe hebben uitgebracht.

Foto (c) Daniel Kroll

Deel: