Het Eendracht Festival is op zoek naar vrijwilligers! Op 17 juli 2014 vindt de vierde editie van het Eendracht Festival plaats en op alle festivallocaties heeft de organisatie vrijwilligers nodig. Mensen die het leuk vinden mee te helpen aan dit festival, ervaring op willen doen en een tof programma mee willen pakken, kunnen zich aanmelden. De organisatie is op zoek naar runners, stage hands en gastheren/gastvrouwen. Ervaring is altijd welkom, maar geen vereiste.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar de organisatie via eendrachtfestival@gmail.com.

Het Eendracht Festival is het gratis Rotterdamse showcase festival dat twee keer per jaar een podium biedt aan creatieve Rotterdammers die gezamenlijk de binnenstad levendiger willen maken. Tijdens de vorige editie lieten meer dan 100 muzikanten, kunstenaars, organisaties en ondernemers, verspreid over 13 locaties op en rond het Eendrachtsplein zien hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft.

Het Eendracht Festival is eveneens een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen achter Maxazine, want Maxazine host op het festival het grote Rockpodium! Alle acts die die dag op het rockpodium te zien zijn, zijn uitgekozen door Maxazine en wij lopen er dan ook met een flink aantal medewerkers rond! Een extra mooie reden om je aan te melden dus!

Deel: