Zaterdag 10 mei vond de release plaats van de tweede EP van de Red Vultures in The Box in thuishaven Hilvarenbeek. De vuurdoop was volgens ingewijde bronnen te gek. Met de nieuwe EP “DIRTY CASH” maken de rode aasgieren een nieuwe vlucht. De EP telt vier aanstekelijke rocktracks die, naast de bekende digitale kanalen als iTunes en Spotify, op een ludieke manier verkrijgbaar zullen zijn. Namelijk via een exclusieve USB-polsband met daarop de nieuwe EP “Dirty Cash” (plus veel extra’s) die in beperkte oplage alleen tijdens optredens verkrijgbaar is.

Within Temptation drummer Mike Coolen, bassist Patrick de Kok, Heideroosjes gitarist Frank Kleuskens en Vals Licht zanger/gitarist Tony de Bruijn legde vorig jaar de basis voor deze nieuwe rockclub en lieten met hun eerste titelloze EP een al een gretige indruk achter. Oud-Vals Licht muzikanten Patrick de Kok en Tony de Bruijn zullen tijdens de liveshows in een bezetting spelen met drumbeest Jarno van Osch van The Unforgiven en Daan Janzing van My Favorite Scar. Het belooft weer een een seizoen te worden met inpluggen en knallen, zoals deze ervaren rockers zich graag laten omschrijven. De release show werd begeleid door gastmuzikanten Thijs Bus (the Black Marble Selection) mondharp, Jan van Knegsel en Paul vd Maas op trompet. Laat de eigenzinnige energieke rocksongs maar los, laat ze maar vliegen.

Deel: