Jan Smit en Johnny de Mol maakten vanavond het nieuws bekend dat zij samen een WK single hebben opgenomen, getiteld; Nederland Wordt Kampioen. Dit nummer is door hen samen geschreven en zal op vrijdag 16 mei uitkomen. Woensdag 7 mei start bij RTL 4 het programma Johnny in Oranje. In aanloop naar het WK stoomt voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaar voor het Oranje geweld dat gaat los barsten. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Met de opbrengst van de single zal het unieke duo geld doneren aan de Johan Cruijff Foundation. Als klap op de vuurpijl, zullen zij Nederland Wordt Kampioen op de middenstip ten gehore brengen bij de WK oefenwedstrijd, die Oranje op 17 mei zal spelen tegen Ecuador in de ArenA in Amsterdam.

Deel: