7inch_disco-innersleeve_v92012.indd’s Lands hardst werkende rockband Peter Pan Speedrock presenteert aanstaande zaterdag 29 maart zijn gloednieuwe single ‘Get You High’ tijdens Klikofest in het Haarlemse Patronaat. De single verschijnt als 7 inch op rood vinyl in een gelimiteerde oplage met als B-zijde ‘New Rose’, een cover van de Engelse punklegende The Damned. ‘Get You High’ staat op het aankomende album ‘Buckle Up And Shove It’ dat via Suburban Records verschijnt, thuishaven van de Eindhovense speedrockers sinds 1999. De releasedatum van deze CD die in de zelf gebouwde studio van de band in Eindhoven werd opgenomen en gemixt, wordt binnenkort bekend gemaakt. Gojufilm, het bedrijf van de enthousiaste en getalenteerde filmmakers die vier jaar geleden ook de SF-achtige animatievideoclip ‘Crank Up the Everything’ maakten, tekenden opnieuw voor de productie van de spectaculaire nieuwe video ‘Get You High’, die nu zo goed als klaar is.

Over Peter Pan Speedrock
Peter Pan Speedrock is een begrip in de internationale rockwereld. Met bijna 1800 shows op de teller in bijna twintig jaar tijd (waaronder alle grote internationale muziekfestivals) is het rocktrio met zijn mascotte Dikke Dennis niet alleen een van de meest toerende bands van Europa, maar zelfs wereldwijd. De C.V. is indrukwekkend: grondlegger van het speedrockgenre en inspiratiebron voor talloze nieuwe jonge bands; scene-lieveling; organisator van de jaarlijkse rock & roll grand slam Speedfest (8 edities), Koningsdagfestival Klok Rock Orange (3 edities) en Beaverfest (2 edities); winnaar van diverse muzikale prijzen waaronder de Zilveren Harp en meerdere Duiveltjes (prijs voor en door muzikanten); een absolute ongeëvenaarde grootmacht op het podium; shows in (Oost-) Europa (o.a. Rusland), Australië, Noord-Amerika & Canada en een omvangrijke discografie.

Deel: