Afgelopen vrijdag was het dan zover. Alweer de 4 de editie van Sterren van Holland vond plaats in Het Beursgebouw te Eindhoven. Eerder waren er edities in Ahoy Rotterdam en De Brabanthallen in Den Bosch. Met de volgende artiesten beloofde het weer een groot feest te worden. Vinzzent, Frans Duijts, Alex, Django Wagner en als hoogtepunt kwamen Nick en Simon langs.

Vinzzent mocht de spits afbijten. Met hits als Dansé, Dansé en Dromendans werd het Beursgebouw opgewarmd voor wat komen zou gaan. Hierna was het de beurt aan Frans Duijts, Alex (o.a. bekend van ‘Een Bossie Rooie Rozen’) en Django Wagner. Met grote hits en medley’s wisten zei er een groot feest van te maken. Het spreekwoordelijke dak werd ervan af geblazen en eigenlijk was het, voor de liefhebbers, al een geweldige avond.

Maar niks is minder waar. Als hoogtepunt kwamen Nick en Simon…  Bij de aankondiging van deze 2 Volendamse mannen stond werkelijk iedereen in de zaal te juichen, in afwachting van wat er nog aan zat te komen. Vele fans, met sjaaltjes en t-shirts van hun helden, hadden de avond van hun leven en zongen uit volle borst mee met alle hits.

Ook de artiesten hadden het leuk, zo lieten zij op twitter weten;
– Alex; Eindhoven was te gek, meer dan 10.000 man samen met @DJCoenio @dutchevent @DjangoWagner1 @fduijts het dak eraf!!!
– Vinzzent; Het was één groot feest in een uitverkocht beursgebouw Eindhoven. Dank jullie wel allemaal!
– Nick en Simon; Gisteren was het geweldig in #eindhoven ! SK

Ze hadden gelijk!

Deel: