De organisatie van Sziget heeft een nieuwe lading namen vrijgegeven die het affiche zullen gaan sieren tijdens het festival. Op het “Island of Freedom” zullen onder anderen The Prodigy, Lily Allen, Ska-P en La Roux een optreden gaan verzorgen. Het Sziget Festival wordt gehouden van 11-18 augustus. Eerder werden er al een flink aantal acts bekend gemaakt, waaronder Queens of the Stone Age, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Placebo, Klaxons, Stromae, Calvin Harris, Imagine Dragons, en Bastille.

Line-up Sziget 2014:
Bastille
Bonobo
Borgore
Brody Dalle
Calvin Harris
Darkside
Die Fantastischen Vier
Fink
Imagine Dragons
Jagwar Ma
Jake Bugg
Kavinsky
Klaxons
La Roux
Laidback Luke
Lily Allen
London Grammar
Macklemore & Ryan Lewis
Michael Kiwanuka
Miles Kane
Palma Violets
Placebo
Queens of the Stone Age
Ska-P
Skrillex
Starlight Girls
Stromae
The Big Pink
The Prodigy
Tom Odell

Deel: