Na een uitverkochte eerste editie met Ilse DeLange in 2013 organiseert poppodium Metropool op vrijdag 5 september de tweede editie van Metropool Open Air. De locatie is wederom het Openluchttheater in Hertme (nabij Borne). De band die dit jaar optreedt op deze bijzondere plek is Bløf. De reacties waren zeer positief na de eerste editie vorig jaar. De locatie in de bossen van Hertme was uiterst sfeervol, Ilse DeLange en haar band waren in topvorm en zowel Metropool als de partners van Openluchttheater Hertme waren zeer tevreden over de eerste samenwerking. Een vervolg kon dus niet uitblijven.

Dat vervolg komt nu dus op vrijdag 5 september aanstaande. Met het contracteren van Bløf strikt Metropool één van de meest populaire Nederlandse bands van de afgelopen 20 jaar. Bløf brengt dit jaar op 25 april het nieuwe album ‘In Het Midden Van Alles’ uit. Naast de vertrouwde hits zal er dus ook het nodige nieuwe materiaal ten gehore worden gebracht deze nazomeravond.

De kaarten voor Metropool Open Air met Bløf gaan aanstaande zaterdag om 10 uur ’s ochtends in de verkoop en kosten €29,- in de voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Metropool website en dagkassa van Metropool, de Bibliotheek in Hengelo, platenspeciaalzaak Popeye en de filialen van Boekhandel Broekhuis in Hengelo, Almelo en Enschede. Ook via de website van het Openluchttheater Hertme kunnen belangstellenden kaarten aanschaffen.

Foto (c) Hans Kreutzer/Maxazine

Deel: