RESPECT, voor de Ladies of Soul. In een uitverkocht Ziggo Dome vond een waar vocaal feestje plaats met de top van Nederlandse zangeressen: Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Edsilia Rombley en Berget Lewis. Candy Dulfer vulde de gelegenheidsformatie Ladies of Soul aan met haar sax.

Op Valentijnsdag werd de ruimte gevuld met de liefde voor muziek maar ook voor elkaar, de dames namen een hoop bevriende gastvocalisten (o.a. Phatt, Leona Philippo, Shirma Rouse) en bandleden mee op deze overvolle avond.

De strak geregisseerde show bestond naast sterke solo optredens enkele mooie momenten dat de dames samen zongen (‘Crazy in Love’, ‘I’m coming out’). Hoogtepunten waren de solo’s van Glennis met ‘Listen’, ‘Empire state of mind’ (wel veel te kort) en de medley van Whitney Houstons songs.

Total Touch was weer even bij elkaar voor hun medley en het Michael Jackson nummer ‘I’ll be there’ samen met het ZO Gospel Choir en de Ladies of Soul verdeeld door de Ziggo Dome was memorabel. In de ruim 60 songs zat voor iedereen wat wils en het publiek kon het dan ook zeer waarderen allemaal wat deze avond gebracht heeft. Dit kon zomaar eens een traditie worden!

Foto’s (c) Eric van Nieuwland/Maxazine

Deel: