Lefties Soul Connection-lid Onno Smit begon 3 jaar geleden de band Beans & Fatback. Een band met een voorliefde voor rauwe rootsmuziek uit de zuidelijke Amerikaanse staten. Wat begon als een studio project groeide binnen de kortste keren uit tot een van de meest energieke acts in het Nederlandse live circuit.Op hun nieuwe album With Skin Attached klinkt Beans & Fatback vuiger, rauwer en intenser dan ooit. Echo’s van Howlin’ Wolf, Earl King en Link Wray, gemixt met hedendaagse invloeden als Dan

Op 9 april staat Beans & Fatback in Het Patronaat in Haarlem. Maxazine mag van het Patronaat een aantal kaarten weggeven aan de fans van deze geweldige band en Maxazine!

Om te winnen mail je je naam naar beansnfatback@maxazine.nl. Zet daarbij ook de naam van de oprichter van de band. Doe het vóór 2 april, want dan maak je kans op een van de setjes kaarten voor het concert van Beans & Fatback in Het Patronaat in Haarlem.

Let op: omdat verschillende prijsvraag  sites denken de antwoorden van prijsvragen te mogen verspreiden, verandert de vraag regelmatig. Alleen antwoorden die gegeven worden op de juiste vraag dingen mee naar de prijs. Ook emailadressen veranderen regelmatig, omdat prijsvraagsites op illegale manier proberen mee te liften op het succes van Maxazine en de prijsvragen. Antwoorden die worden gegeven op een oude vraag, of uitkomen op een verouderd emailadres, zijn per direct levenslang gedisqualificeerd voor prijsvragen op Maxazine. Doe gerust mee met prijsvragen op Maxazine, maar doe dat wel op eerlijke manier. Bedank de prijsvraagsites maar als je bent gedisqualificeerd…

Deel: