In 1984 wordt Loïs Lane in Amsterdam opgericht door Tijn Touber en zijn vriendin Monique Klemann. Als in 1985 een achtergrondzangeres de band verlaat, wordt zij vervangen door Monique’s zus Suzanne. Nadat de band in 1987 in de finale stond van de Grote Prijs van Nederland, ging het snel: De band zingt de titeltrack in van de filmkraker ‘Amsterdamned’ en scoort tot halverwege de jaren ’90 hit na hit, werkte met Prince samen en genoot een bescheiden bekendheid in de Verenigde Staten.

Nu, 30 jaar na oprichting, is de groep nog steeds springlevend en om dat te bewijzen staan ze op 6 maart in Het Patronaat in Haarlem. Maxazine mag, als grote fans van Loïs Lane, van het Patronaat een aantal kaarten weggeven aan de fans van Loïs Lane en Maxazine!

Om te winnen mail je je naam en 3 hits naar loislanepatronaat@maxazine.nl. Doe het vóór 1 maart, want dan maak je kans op een van de setjes kaarten voor het concert van Loïs Lane in Het Patronaat.

Let op: omdat verschillende prijsvraag  sites denken de antwoorden van prijsvragen te mogen verspreiden, verandert de vraag regelmatig. Alleen antwoorden die gegeven worden op de juiste vraag dingen mee naar de prijs. Ook emailadressen veranderen regelmatig, omdat prijsvraagsites op illegale manier proberen mee te liften op het succes van Maxazine en de prijsvragen. Antwoorden die worden gegeven op een oude vraag, of uitkomen op een verouderd emailadres, zijn per direct levenslang gedisqualificeerd voor prijsvragen op Maxazine. Doe gerust mee met prijsvragen op Maxazine, maar doe dat wel op eerlijke manier. Bedank de prijsvraagsites maar als je bent gedisqualificeerd…

Deel: