Stukafest is een festival waar StudentenKamers (StuKa) omgetoverd worden tot kleine podia. Je kan allerlei optredens verwachten, zoals muziek (singer-/songwriter/indie), dans, literaire voordracht, theater en nog veel meer. De avond heeft 3 rondes van ieder een half uurtje, waartussen je tijd hebt om naar een volgende studentenkamer te fietsen. De eerste ronde begint om 20.30 uur, de tweede om 21.30 uur en de laatste om 22.30 uur. Met als afsluiter van de avond een groot themafeest.

Dinsdag 11 februari is Stukafest verspreid over de binnenstad van Utrecht met een keur aan artiesten, waaronder Wooden Soldiers (muziek), Still Wave (muziek), Maartje Wortel (literatuur), Kult café (theater en filosofie), Ill Skill Squad (dans), TG Monter (theater) en Stefan pop (stand-up comedian). Dit is maar een kleine greep uit de in totaal 22 optredens verspreid over 21 studentenkamers. Daarna is het tijd voor Stukafeest in poppodium Ekko, met onder andere de Mannen met Snorren en Haarbaarbaar in de zaal, en Koen de Graaf en Skuzi in het café-gedeelte!

Kijk voor meer informatie over wie er allemaal nog meer optreden in Utrecht op de website van Stukafest!

Deel: