Muziekshow waarin Michael Bublé onder anderen Rod Stewart, Carly Rae Jepsen, Blake Shelton en Elmo van Sesamstraat ontvangt. Kerstklassiekers als ‘Let it snow’, ‘Santa Claus is coming to town’, ‘All I want for Christmas is you’ en ‘Have yourself a merry little Christmas komen voorbij’. Hoogtepunt van de show is een duet met Bing Crosby door middel van computeranimatie.

Michael Bublé – Home For the Holidays, 22:10 – 23:10 uur, RTL 8

Postmen is misschien wel de succesvolste Nederlandse hiphopact aller tijden. Met hun aanstekelijke mix van reggae en hiphop spelen ze door heel Europa podia plat en slepen ze alle denkbare muziekprijzen in de wacht. Debuutalbum ‘Documents’ is het eerste Nederlandse hiphopalbum dat de gouden status wist te bereiken. In deze registratie is te zien hoe het album in 2013 opnieuw uit kwam met een feestelijke presentatie in Paradiso.

Postmen live in Paradiso,23:45 – 00:45 uur, Veronica

Muziekprogramma met optredens van Miley Cyrus, Robin Thicke, Pitbull, Enrique Iglesias, Fall Out Boy, Macklemore & Ryan Lewis, Selena Gomez, Fifth Harmony, Ariana Grande, Jason Derulo en Austin Mahone.

iHeart Radio Jingles Ball 2013, 23:35 – 01:35 uur, NET 5

Deel: