Documentairemaker Robin Piree volgde bijna drie jaar lang Robert van de Corput, betere bekend als DJ Hardwell. Samen met oude beelden uit interviews en tv-programma’s levert dat de documentaire ‘I AM HARDWELL’ op. De film is op 17 oktober in première gegaan in het Tuschinski Theater en jij kan de DVD met deze prachtdocumentaire winnen bij Maxazine! In samenwerking met de platenmaatschappij en distributeur van Hardwell mag Maxazine 3 exemplaren van de DVD weggeven aan de vaste lezers van Maxazine.

Om kans te maken op één van die DVD’s, like je de Facebook-pagina van Maxazine en stuur je een daar een bericht naar ons met je naam en adres (en dat je meedoen met de prijsvraag van Hardwell) en in de 1e week van januari kiezen wij 3 mensen uit die de DVD ‘I AM HARDWELL’ winnen.

‘I AM HARDWELL’ is een unieke 2 disc box met 1 DVD plus een bonus CD. De DVD bevat de documentaire ‘I AM HARDWELL’ en de CD de soundtrack van I Am Hardwell met songs uit de documentaire waaronder diverse van zijn grootste hits. De documentaire geeft volgens de dj zelf een mooi inkijkje in de periode waarin het allemaal heel erg hard ging met hem. Eerder gaf hij al aan dat er niet louter hoogtepunten in de film zitten. Zo is een telefoongesprek te horen dat Van de Corput optredens moet cancelen omdat hij oververmoeid is. Ook zien we beelden waarin hij als 16-jarige al aangeeft de beste dj van de wereld te willen worden.

Let op: omdat verschillende prijsvraag  sites denken de antwoorden van prijsvragen te mogen verspreiden, verandert de vraag regelmatig. Alleen antwoorden die gegeven worden op de juiste vraag dingen mee naar de prijs. Ook emailadressen veranderen regelmatig, omdat prijsvraagsites op illegale manier proberen mee te liften op het succes van Maxazine en de prijsvragen. Antwoorden die worden gegeven op een oude vraag, of uitkomen op een verouderd emailadres, zijn per direct levenslang gedisqualificeerd voor prijsvragen op Maxazine. Doe gerust mee met prijsvragen op Maxazine, maar doe dat wel op eerlijke manier. Bedank de prijsvraagsites maar als je bent gedisqualificeerd…

Deel: