Bij aankomst staat er al een flinke rij voor de ingang van de Vorstin in Hilversum. De 3Js zullen vandaag in een uurspecial bij Tros Muziekcafe op Radio 2 een aantal liedjes van de gisteren uitgekomen cd Dichterbij de horizon live komen zingen. Daniel Dekker interviewt vanmiddag hen, Ivar Oosterloo en Anneke van Giersbergen.

3JS
Op woensdagmorgen 23 oktober is de nieuwe single Verdwaald voor het eerst te beluisteren geweest op Radio 2 bij De Gouden Uren. Sinds kort is de plek van Jaap de Witte van de 3JS na diens vertrek ingenomen door zijn zoon Jan (de Witte). En de Palingsound gaat door!

Anneke van Giersbergen 
Drive is het vierde studioalbum van Anneke van Giersbergen na haar vertrek bij The Gathering, maar is desondanks weer op een ouderwetse manier vervaardigd: samen met muzikanten in het oefenhok. En toch klinkt het eindresultaat niet zo gek veel anders dan wat Anneke ons voorschotelde op Everything Is Changing.

Ivar Oosterloo
The Voice Of Holland-finalist Ivar Oosterloo heeft net een nieuwe (Nederlandstalige) single uit, Dansen In Mijn Hoofd. Deze 21-jarige zanger deed afgelopen seizoen mee aan The Voice Of Holland en bereikte de finale. Waarschijnlijk begin volgend jaar zal Ivar zijn eerste Nederlandstalige album uitbrengen. In de Vorstin speelt hij drie nummers, met bandleden waarvan er aantal van de voormalige band Relax afkomstig zijn.

Deel: